Informatiedagen

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor één van onze informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst geven wij informatie over de school, kunt u vragen stellen en leiden leerlingen en/of leerkrachten u rond door of om de school. Er is plaats voor maximaal 10 aanmeldingen per bijeenkomst.

Wij hebben twee soorten informatiebijeenkomsten:

• Informatieochtenden tijdens schooltijd: Deze informatiebijeenkomsten starten om 9.15 uur en vinden voor het grootste deel plaats op het schoolplein. Tijdens deze ochtenden kunnen we de school even in om een beeld te krijgen van hoe het er uit ziet.
  • Informatiemiddagen op zaterdag: Bij deze tour kunt u naar binnen, omdat er op deze dagen geen medewerkers en leerlingen aanwezig zijn. Deze tour start om 12 uur.

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. Zolang een datum zichtbaar is in het uitklapmenu hieronder is er plaats en verwachten we u op die betreffende datum.

De volgende data voor schooljaar 2021-2022 zijn op dit moment beschikbaar:

maandag 1 november - 9.15 uur

maandag 6 december - 9.15 uur

vrijdag 14 januari - 9.15 uur

zaterdag 5 februari - 12.00 uur

maandag 28 februari - 9.15 uur

vrijdag 25 maart - 9.15 uur

maandag 11 april - 9.15 uur

zaterdag 21 mei - 12.00 uur

vrijdag 10 juni - 9.15 uur

Meer informatie over toelating en aanmelding vindt u in het menu rechts op de pagina. Voor schooljaar 2021-2022 hebben we nog plek voor zij-instromers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze intern begeleider Ank Ninteman. Haar e-mailadres is a.ninteman@boekmanschool.nl.

Invoer:

Selecteer de datum van uw voorkeur *
Familienaam kind *
Geboortedatum *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Telefoonnummer *
Emailadres (wordt niet gebruikt voor ongevraagde mailings) *
Wanneer moet uw kind aangemeld zijn? *
Wilt u de tour in het Nederlands of Engels?
* Verplichte velden