Informatiedagen

COVID-19 crisis: Vanwege de huidige situatie kan het zijn dat één of meerdere informatiedagen niet doorgaan. Toch willen wij u de kans bieden om de school met eigen ogen te bewonderen. Neem daarvoor contact op via info@boekmanschool.nl.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor één van onze informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst geven wij informatie over de school, kunt u vragen stellen en leiden leerlingen en/of leerkrachten u rond door of om de school. Er is maximaal plaats voor 10 aanmeldingen per bijeenkomst.

Wij hebben twee soorten informatiebijeenkomsten:

• Informatieochtenden tijdens schooltijd: Deze informatiebijeenkomsten starten om 9.15 uur en vinden plaats op het schoolplein. Tijdens deze ochtenden kunnen we de school niet in. We hebben wel een digitale tour gemaakt door leerlingen, zodat u toch een beeld krijgt van de Boekmansfeer. Deze video ontvangt u bij de bevestiging.
  • Informatiemiddagen op zaterdag: Wij hebben twee informatiemiddagen gepland. Bij deze tour kunt u wel naar binnen, omdat er op deze dagen geen medewerkers en leerlingen aanwezig zijn. Deze tour start om 12 uur.

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. Zolang een datum zichtbaar is in het uitklapmenu hieronder is er plaats en verwachten we u op die betreffende datum.

Meer informatie over toelating en aanmelding vindt u in het menu rechts op de pagina.

Invoer:

Selecteer de datum van uw voorkeur *
Familienaam kind *
Geboortedatum *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Telefoonnummer *
Emailadres (wordt niet gebruikt voor ongevraagde mailings) *
Wanneer moet uw kind aangemeld zijn? *
* Verplichte velden