Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

Wat denken jullie?
Image
Het decor van de musical begint vorm te krijgen. Er stond een Italiaans kraampje op het schoolplein. We kregen er lekkere trek van en nog meer zin in de musical.
Image
"Wat zijn jullie aan het doen?" "Iets geheims voor Truus!" #nietverdervertellenhoor
Image
De leerlingen van KB2 waren vandaag heuse modeontwerpers. Samen met juf Nicolien hebben ze prachtige T-shirt gemaakt.
Image
Groep 7a bleef langer op school, omdat er een klasgenoot mee heeft gedaan aan de debatbattle van @st.dkjl en nog heeft gewonnen ook! Ze hebben samen een lunch voorbereid in het ontdeklokaal. Pasta, salade en nog veel meer lekkers.
Image
(Foto 1/3) We zijn zo blij dat de (aangepaste) sportdag toch nog kan doorgaan dit jaar. Zoveel blije gezichtjes en wat een fantastisch weer.
Image
(Foto 2/3) We zijn zo blij dat de (aangepaste) sportdag toch nog kan doorgaan dit jaar. Zoveel blije gezichtjes en wat een fantastisch weer.
Image
(Foto 3/3) We zijn zo blij dat de (aangepaste) sportdag toch nog kan doorgaan dit jaar. Zoveel blije gezichtjes en wat een fantastisch weer.
Image
Dit zijn drie van de vele overblijfkrachten die wij hebben. Vandaag is het Nationale Overblijfdag. Wij dragen onze TSO-helden op handen, want wij zijn super blij met hun enthousiasme en betrokkenheid.