Actueel

Op deze pagina leest u wat er op school speelt. Denk hierbij aan schoolbrede projecten, nieuws uit de bouwen en activiteiten zoals; Kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerst en sportdag.

OOADA KLASLOKAAL

Onze school zit aangesloten bij het bestuur Openbaar Onderwijs aan de Amstel. Zij hebben in een korte tijd een digitaal klaslokaal gerealiseerd waar verschillende leerkrachten live lesgeven. Deze lessen kunt u terugkijken op https://ooadaklaslokaal.nl/. Meester Joost heeft een prachtige les gegeven over kinderrechten en die les kunt u nu ook hier terugvinden. Houd de website goed in de gaten, want er gaan nog meer toppers van de Dr. E. Boekmanschool een les geven.

Werkwoorden rap

Maar liefst drie leerkrachten van de Dr. E. Boekmanschool in het OOADA KLASLOKAAL! Juf Maaike legt de werkwoordspelling uit door middel van een zelfgemaakte rap. Zo blijven de regels wel hangen. Meester Kevin en Juf Kelly ondersteunden haar. Kun jij al meedoen met de rap?

Beweeglied

Hanna heeft met haar vriend Edo een beweeglied opgenomen voor de kleuterbouw. Wij vinden het lied zo leuk dat we het jullie niet willen onthouden. Doen jullie thuis ook even mee? "Klap in je handen en stamp op de maat."