Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

Image
Wat hebben wij vandaag genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Het was voor de kinderen een geweldige dag! Wij wensen iedereen een heel fijn weekend en veel plezier als jullie nog pakjesavond gaan vieren.
Image
Morgen is het groot feest op de Boekmanschool. Net als vorig jaar mogen er geen ouders bij aanwezig zijn, maar wij gaan ervoor zorgen dat jullie niks missen. De leerlingen van groep 5 t/m 8 bekijken de intocht vanuit hun lokaal om menging van groepen tot een minimum te beperken. Zij kijken mee via een Google Meet, omdat meekijken via Instragram niet kan in de klas. Vandaar dat we dus niet meer live gaan op Instragram. Jullie kunnen vanaf 09.05 uur meekijken via dezelfde Google Meet. De link naar de Google Meet en meer info kunnen jullie terugvinden in het ouderportaal Social Schools.
Image
Zouden we al genoeg pepernoten hebben voor aanstaande vrijdag? Groep 4a heeft vandaag heerlijke pepernoten gebakken. Wisten jullie dat wij met z’n allen meer dan 3 miljard kruidnoten per jaar eten?
Image
Pakjes bezorgd, zaklopen en schoorsteen mikken. De kleuters hebben vandaag hun diploma voor pietengym ontvangen. Namens het team van de Boekman, gefeliciteerd! 🥳
Image
Vandaag lag er in de ronding op de begane grond een brief van Sinterklaas. Alle kleuters kwamen samen om te lezen wat er in de brief stond. Ze kwamen erachter dat we ook op school onze schoen gaan zetten en dat hij op 3 december langs gaat komen. Wat een feest!
Image
Vandaag zwaaiden we Elyne uit. Na 7 fantastische jaren gaat zo ons verlaten. Zij heeft haar opleiding tot IB-er afgerond en heeft een plek gevonden waar zij deze functie per direct kan vervullen. We vierden het met een 1.5 meter silent disco.
Image
De bakpietjes van KB5 waren ontzettend druk bezig om de pepernoten te maken. De school gaat er in ieder geval heerlijk van ruiken. Zouden we genoeg pepernoten hebben dit jaar?
Image
Op de Boekmanschool worden herinneringen verzameld voor het eindboek dat de leerlingen krijgen in groep 8. Een vast onderdeel in dit boek zijn korte verhaaltjes met een illustratie. De illustraties worden gemaakt door middel van een druktechniek. Hier zijn een paar leerlingen uit groep 8 bezig in de taaldrukhoek.
Image
Dank je wel lieve ouderraad! Dit jaar is niet alleen de binnenkant van de school versierd, maar ook het schoolplein. Zo worden die donkere ochtenden een groot feest. Laat de feestdagen maar beginnen.