Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

 

Image
Wat was het een geweldige Sinterklaasviering vanmorgen!! Sint en Pieten kwamen dit jaar aan in een @artis.amsterdam karretje. Ook zagen we prachtige surprises voorbij komen. De leerlingen hebben flink hun best gedaan. Dank aan iedereen die heeft geholpen bij de voorbereidingen op deze leuke dag.

#buitengewoonboekman
Image
Piet Mondriaan

#groep8
Image
Op de Boekmanschool zijn de kinderen verwend met leuke schoencadeautjes! Er is alleen iets misgegaan met de zak pepernoten..
Image
Onze collega Astrid is deze maand 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Daar staan we graag bij stil! Astrid werkt bij ons in de kleuterbouw en ook op basisschool de @witteolifant En daar zijn wij ontzettend blij mee. Vandaag hebben wij haar alvast namens ons allen in het zonnetje gezet met bloemen.

#40jarigjubileum
#hartvooronderwijs
@ooada_scholen
Image
Wat ziet de school er gezellig uit! Allemaal prachtige werkjes van onze kleuters en gezellige hoekjes (versierd door onze ouderraad).

#buitengewoonboekman
Image
Vanochtend hebben wij een grote sleutelbos gevonden. Wie o wie is een sleutelbos verloren? Ze lagen in de buurt van de kruiwagen die ineens op het schoolplein stond…
Image
Er werd massaal gehoor gegeven, door onze ouders/verzorgers, aan de oproep van de ouderraad om "cadeautjes" mee naar school te nemen. De administratieruimte veranderde in een ware pakjeskamer. Dit weekend brengt onze fantastische ouderraad de school in Sintsferen.
Samen maken we school!

#hijkomthijkomt💜
Image
Ook dit jaar werken de leerlingen uit de bovenbouw weer mee aan een kunstwerk dat tentoongesteld wordt op het @amsterdamlightfestival (vanaf 30 nov.) met als thema: LOADING… Revealing Art, AI and Tech.

De voorbereidingen hierop zijn in volle gang...

Kijk voor meer informatie over het Light festival op: https://amsterdamlightfestival.com/nl