Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

Image
Vandaag kregen de leerlingen uit groep 8 een Dode-hoekles.

#verkeerenmeer
#verkeerspleinamsterdam
Image
Het kleurenmonster is in de war. Hij voelt zich blij, verdrietig, boos, bang en kalm tegelijk. Met hulp van onze kleuters probeert hij alle emoties die hij voelt een plek te geven! Ondertussen leren onze eigen kleuters ook veel over hun eigen emoties😀
Image
Onze groepen 5 t/m 8 zijn naar de Apenheul geweest! Ze hebben heerlijke dag gehad vol leerzame, ontspannen en speel momenten!
Image
Wij starten het schooljaar met de week van Respect.

Het sluit goed aan bij de groepsvorming die de eerste weken van het schooljaar centraal staat.

#respectisdebasis
Image
Onze juf Marjet werkt 25 jaar als ambtenaar! 4 jaar in Artis en 21 jaar in het basisonderwijs. Vandaag hebben wij haar in het zonnetje gezet💐
Image
De kop is eraf, de eerste week zit erop! Naast de vakantieverhalen en de groepsvormende activiteiten, is er deze week ook gewoon lekker gewerkt!
Image
Vanmorgen ging het hek voor de school weer open! Met veel plezier ontvingen wij alle leerlingen (en ouders) weer in de school. We blikken terug op een fijne start!.

#startschooljaar20222023
Image
Lieve Boekmanners, bedankt voor het prachtige afscheid, een geweldig Boekmanbal en vooral voor de fijne samenwerking. Wat zijn jullie geweldig en wat gaan wij jullie missen. Een hele fijne vakantie allemaal! Liefs Hanneke en Maarten
Image
Groep 8a en 8b hebben gisteren samen een fantastische musical gepresenteerd in de Q Factory. Er waren 250 ouders, vrienden, Boekman-teamleden, buren en andere lieve mensen. Tranen, lachen en vooral heel veel plezier op één avond. Wij zijn apetrots op onze kanjers.
Image
Het gaat goed met juf Anne, Carlo en kleine Suus. Suus is nu 5 weken jong en hartstikke gezond. Het is genieten in Castricum. Gisteravond hebben we namens het team een volle kraammand gebracht.