Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

Image
Voor ons zit de eerste dag er alweer op. We hadden een studiedag die ons een boel energie en inspiratie heeft opgeleverd. Op de foto zien jullie Hanna die een workshop gaf over bewegend leren. We hebben er zin in om jullie morgen weer te zien!
Image
We krijgen weer veel leuke foto's binnen van de leerkrachten. Groep 5 ging naar de @obamsterdam voor een te gek project, @edson_dagraca kwam vertellen over zijn werk en schrijfster Janny van der Molen kwam vertellen over haar boek "Buiten is het oorlog". Morgen is de laatste dag van de @kinderboekenweek, wat zal er dan gebeuren?
Image
Tijdens de kinderboekenweek krijgen de leerlingen gastlessen van ouders uit de klas, partners van de leerkracht en ga maar door. Tijdens de gastlessen vertellen de gasten over hun beroep. Hoe ziet de dag van een bevallingscoach eruit? Wat doe je als je werkt bij de bank? Een mooie oriëntatie gericht op de toekomst. Wat willen jullie worden als je later groot bent?
Image
Zie jij ze vliegen? Op het schoolplein hangt een prachtige plaat die we hebben gekregen van de @gemeenteamsterdam. Op deze plaat staan de vogels die in onze omgeving te zien zijn.
Image
Ondanks de regen hebben we vanochtend toch nog een spetterende opening gehad van de kinderboekenweek. Het team was verkleed als een ander beroep. Het thema dit jaar is namelijk "worden wat je wil".
Image
Lieve ouders, bedankt voor de lieve woorden en de verwennerij tijdens de pauze. Vandaag is het de dag van de leerkracht en we voelen ons zeer gewaardeerd. Groetjes team Boekman
Image
Het is vandaag dierendag. Hebben jullie je huisdier al in het zonnetje gezet? In KB5 hebben ze vandaag buiten gespeeld en daar een spel gedaan. Helemaal in het thema van dierendag.