Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

Image
Vandaag was de kleuterbouw naar Sprookjeswonderland. Wat een mooie dag!
Image
Het zonnetje schijnt, alle planten op het plein zijn groen en iedereen loopt met een grote smile rond. Sommigen met ogen dicht, want meester Joost speelt Marco Polo tikkertje met zijn leerlingen.
Image
De eerste dag na de meivakantie zit er weer op. Wij zijn blij dat we veel blije en vooral uitgeruste gezichten zagen.
Image
Vanmiddag stond in het teken van Koningsdag. Borden in het Delfts blauw, spelletjes in de klas en stiekem snoepjes eten op de gang. Wij wensen jullie een fijne vakantie. Tot in mei.
Image
Vandaag ging groep 7 naar @st.dkjl (Discussiëren kun je leren) en wat hebben ze het beiden goed gedaan. Een van de leerlingen is door naar de finale. Wat een feest!
Image
De groepen 8 zijn begonnen aan de Centrale Eindtoets. Gezonde spanning, ontspanning tussendoor en een flinke motivatie. We zijn nu al trots op onze kanjers uit groep 8.
Image
Wij willen alle ouders bedanken voor het organiseren van al die leuke activiteiten tijdens de cultuurochtend. Er was een circus in de school, er werden stop motion filmpjes gemaakt, een knikkerbaanchallenge en nog veel meer om op te noemen. De leerlingen hebben een fantastische dag gehad.
Image
We zien vandaag jonge cheffies in de kleuterbouw, want er worden eitjes gebakken. Hoe breek je een ei? Wat kun je allemaal maken? De ouders van de Boekmanschool kunnen dit jaar achterover leunen tijdens het paasontbijt.
Image
Helemaal zelfstandig een stop motion filmpje maken in KB4 bij juf Wietske. Wat zijn de leerlingen trots op het resultaat en wij trots op onze leerlingen.
Image
De groepen 7 en 8 gingen vorige week naar het gemeentehuis. Een excursie die aansloot bij de lessen van Blink. Ons door ouders geïnitieerde bureau BlinkedIn kijkt naar excursies die de lessen op school kunnen verrijken. De leerlingen maakten presentaties over duurzaamheid en drukte in de stad en presenteerden die in de raadzaal. Daar leerden zij ook hoe het daar allemaal gaat. Een hele leerzame dag!