Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

Image
In groep 3a hebben ze het prikbord omgetoverd tot een heel groot onderhoudsvriendelijk aquarium. De vissen hebben alle kleuren van de regenboog. Het aquarium zit al hartstikke vol, maar de leerlingen zijn nog veel meer vissen aan het maken.
Image
In KB3 hangt een ontzettend grote kaart van de wereld. Wie komt waar vandaan? En waar ligt dat? Er liggen allemaal voorwerpen in de klas die passen bij de desbetreffende landen. De leerlingen vinden het super leuk én leerzaam.
Image
Eigenlijk wordt er bijna nooit getafeltennist op het schoolplein. De tafel wordt voornamelijk gebruikt voor het spel "Rondom de tafel". Elke pauze zien wij groepen om de tafel rennen. Als je aan de beurt bent stuiter je de bal naar de andere kant van de tafel. Als er twee over zijn wordt de finale gespeeld. Het was vandaag weer hartstikke spannend.
Image
Er zijn vandaag heel wat leerlingen met courgettes thuisgekomen en wij gaan jullie met wat inspiratie het weekend insturen. Hieronder een heerlijk recept om soep te maken. Er staan goede tips in en wij geven er gewoon nog eentje bij. Rasp een stuk gember en roer het er doorheen. Dat geeft de soep wat extra pit.

Image
Groep 5 deed met Blink praktijkonderzoek hoe regen ontstaat. 🌧 Op de foto's zie je de leerlingen heel aandachtig wachten op de eerste druppels water 💦 @blinkdeelt
Image
Meester Kevin begeleidt dit jaar een LIO-stagiair. Haar naam is Emma en ze heeft er onwijs veel zin in. We zitten in de derde week van het schooljaar en kijk eens hoe goed ze op elkaar zijn ingespeeld. #teamwork
Image
De leerlingen van de kleuterbouw hebben de juf nagemaakt. Er is veel getekend, gedacht aan verhoudingen en veel verscheurd om de juf te versieren. Wat vinden jullie ervan?
Image
Sinds dit schooljaar geef Hanna op vrijdag gymles aan de kleuterbouw. Hanna heeft hiervoor een opleiding afgerond en doet dit met veel plezier en boordevol inspiratie. Dat zien wij zeker weten terug in het gymlokaal van de kleuterbouw.
Image
Wij willen Roos (moeder van en lid OR) weer bedanken voor het maken van een prachtige poster van onze jaarkalender. Veel leerlingen hebben de kalender al mee naar huis genomen en sommige leerlingen krijgen de kalender nog. Geef hem een mooi plekje, zodat je niks meer hoeft te missen.
Image
Fieke is dit schooljaar gestart in KB1 en werkt daar 4 dagen per week. Ze heeft het ontzettend naar haar zin en wij zijn kunnen alleen maar blij worden van zo'n enthousiaste leerkracht. Hier is ze 1 op 1 aan het werk met één van haar leerlingen terwijl de rest zelfstandig werkt aan andere activiteiten.