Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

Image
Sarah-Noor, Arnout en Rukiye stonden dit weekend in de krant. Samen met hun collega's van de TSO zorgen zij ervoor dat onze leerlingen een heerlijke pauze hebben. Wij zijn blij met onze toppers en de leerlingen ook ❤️
Image
Vandaag staan we op de Boekmanschool stil bij Keti Koti. De afschaffing van de slavernij wordt gevierd in het Oosterpark en we staan stil bij mensen die herdacht moeten worden. Cefas heeft gisteravond Gomma koekjes gebakken en geeft daarbij tekst en uitleg aan het team en sommige leerlingen.
Image
Gisteren was ons Riet 65 jaar jong geworden. "Het voelt hartstikke goed" zei ze toen ze vanochtend stralend de school binnen liep.
Image
Ready, set, actie! De leerlingen van groep 8 oefenen hard aan de musical. Juf Maaike heeft de musical geschreven en de leerlingen zijn al bijna helemaal klaar om 13 juli op te treden. De leerlingen hebben alle liedjes zelfs geschreven en zelf de muziek gekozen. Wij zijn ontzettend onder de indruk. Pak de tissues maar vast, want dat wordt huilen!
Bericht namens de OR:

Lieve Boekmanouders,

We zijn terug van nooit geweest!

Twee jaar geleden planden we een spetterend eindfeest in de Tropen, verkochten we de 400 kaarten binnen twee uur en het beloofde de start van een nieuwe Boekmantraditie te worden. We hebben er even op moeten wachten, maar het gaat nu echt gebeuren!

Het BoekmanBal - Ticket to the Tropics (adults only)

Kom naar Café-Restaurant de Tropen, een prachtige, groene locatie aan het Oosterpark.
Samen sluiten we dit jaar knallend af; we borrelen op het terras, we dansen op de beats van DJ ‘Meester Maarten’ en maken er een zinderende zomeravond van! More acts to be announced.

Trek iets moois aan en kom de Boekman vieren!

Feestelijke groetjes de OR
Image
Vandaag was de officiële opening van de projectweek. De leerlingen maken deze weken kunst en de resultaten worden op vrijdag 1 juli verkocht aan de ouders.
Image
Vandaag zijn ze in groep 6/7 en 7 ook van start gegaan met het schoolbreed project. Hier zijn ze bezig met "modemix". Het lijkt wel een atelier in de groep.
Image
Groep 5 krijgt vandaag les van auteur en illustrator Rudi Jonker. Het eindresultaat wordt vrijdag 1 juli op school tentoongesteld. Aanstaande woensdag krijgen ze een vervolgles.
Image
Vandaag deden een paar leerlingen uit groep 8 samen met de directie de laatste informatieochtend van dit schooljaar voor potentiële nieuwe ouders/leerlingen. Er liepen 4 leerlingen uit groep 6 en 7 mee. Zij hebben vorige week uitleg gekregen van de leerlingen uit groep 8 over het geven van een rondleiding. Volgende week nemen zij de directie mee voor een rondleiding om te laten zien wat ze hebben geleerd. Zo wordt het stokje netjes overgedragen.
Image
3 dagen kamp en dan zelf de kano's inladen? Geen probleem voor de toppers van groep 8. Wij stappen bijna weer op de fiets naar Amsterdam. Komen jullie ons verwelkomen bij het Flevoparkbad?