Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

Image
Afgelopen vrijdag keerde het VOC schip terug na een mooie renovatie. Magnus (8a) mocht erbij zijn namens de kinderraad van Amsterdam. Wat een prachtig plaatje hé?
Image
In groep 3 zitten allemaal kleine Vincent van Goghjes! Wat kunnen ze daar al prachtig schilderen. We krijgen er een heerlijk lentegevoel van ⚘🌞
Image
Wat een heerlijk weer voor spelletjes op het plein. KB5 is een leuke groepsactiviteit aan het doen met juf Hanna. Op de tweede foto kunnen jullie het nieuwe net voor over de zandbak zien. Daar zijn wij super blij mee! De katten uit de buurt wat minder. We hopen dat ze wel blijven komen om geaaid te worden 🐈🐈‍⬛
Image
Groep 8 heeft een ruimte in de school omgetoverd tot escaperoom. Het was een groot succes! Het thema was horror en er werd zelfs iemand geschminkt die onderdeel was van de escaperoom 🧐
Image
Hij straalt nu al en zijn aanstaande zoon moet nog geboren worden. Namens iedereen van de Boekman alvast gefeliciteerd en veel geluk en gezondheid gewenst. #newborn
Image
Er is weer nieuw speelmateriaal bij de kleuterbouw en in het kader van diversiteit is er weer kritisch gekeken. We zijn heel blij met de nieuwe poppen voor in elke huishoek. Bij de leerlingen is het een groot succes.
Image
Prachtige monumentenwandeling met "Juf op straat" in het kader van herdenken en vieren. We hebben de verhalen achter diverse monumenten gehoord.
Image
Dat is leuk! Toen wij keken bij de reviews op Google Maps zagen wij dat er een oud-leerling goede herinneringen heeft aan de Boekmanschool. Hij plaatste er een foto van zichzelf bij en het is best een bijzondere foto. Te leuk om niet te delen
Image
Vandaag was er weer een informatiebijeenkomst voor eventuele nieuwe ouders/leerlingen. De rondleidingen worden gedaan door onze leerlingen. Vandaag ging B. uit groep zeven voor het eerst presenteren en hij deed het super.
Image
De groepen 7 zijn begonnen met Discussiëren Kun Je Leren. We doen een aangepaste corona proof variant. Ook online doen de leerlingen het super goed! We zijn blij dat ook dit project toch nog door kan gaan. Door middel van de rode/groene kaartjes kunnen de leerlingen laten zien of ze het wel of niet eens zijn met de stelling.
➡️ @st.dkjl