Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

Image
Wat een fantastische afsluiting van het jaar. Dankzij de OR leek het schoolplein wel een kermis. Wij hebben ontzettend veel blije gezichtjes gezien en dat is een perfecte start van de zomervakantie. Wij hopen dat jullie er ontzettend van gaan genieten. Tot volgend jaar lieve Boekmanners. ❤
Image
De kleuters glijden traditiegetrouw naar groep 3. Wat zijn ze trots! Ook de leerkrachten uit de kleuterbouw. Volgend jaar echt leren schrijven, rekenen en spellen!
Image
Gisteravond was het tijd voor de eindmusical van groep 8. Wat zijn wij ontzettend trots op al die supersterren die daar gisteren stonden te shinen. Morgen gaan ze op kamp en na de vakantie is het tijd voor de middelbare school. Wij missen ze nu al, maar wat zijn ze er klaar voor. Geniet van de laatste dagen op de Boekmanschool lieve groep 8ers.
Image
Na een spetterend afscheid op school met de onthulling van het Juf Truusplein is het straks tijd voor een hele speciale live uitzending die in het teken staat van.... jullie raden het al: Truus!

Hierbij de link voor de uitzending van zondag 4 juli:
Let op deze werkt pas om 14:30 u!
Image
Sarah uit groep 7a stond vandaag op het podium van Muziekgebouw aan het IJ. Daar was de finale van @st.dkjl (discussieren kun je leren). Niet gewonnen, maar goed gestreden. Hoe alle finalisten over racisme en gezondheid hebben gepraat was indrukwekkend. Deze generatie gaat de toekomst mooier maken.
Image
Vandaag was een emotionele en mooie dag. Alle groepen hebben in het gymlokaal op een eigen manier afscheid genomen van Juf Truus. Nog een anderhalve week en ze gaat met pensioen. Wat gaan jullie het meest missen aan Juf Truus?
Image
Groep 6 ging vandaag op pad voor het Hildo Krop project. Er zijn zoveel prachtige beelden gemaakt door deze kunstenaar en die zijn terug te vinden in onze prachtige stad. De leerlingen kijken goed naar deze beelden en tekenen deze na. Zo leren ze zijn stijl goed kennen. Herkennen jullie de brug?
Image
Wist je dat ......? In groep 7b hangen hele leerzame feiten aan het plafond.
Wat denken jullie?