Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

 

Image
Clowntjes, gemaakt door leerlingen uit KB2.

#circusBoekman
Image
Vader en zoon lieten vanmorgen een circusact zien aan de kleuters . Vervolgens mochten de leerlingen het ook zelf proberen. En dat was nog best lastig...

#circusBoekman
Image
De kleuters uit KB1 hebben prachtige circustenten getekend.

#thenacircus
Image
Kijk hoe mooi onze school vandaag is versierd ter voorbereiding op de komende periode...

Aanstaande maandag begint op de Dr. E. Boekmanschool het schoolbrede project ‘Circus’.
Het project zal in de week van 17 juni - 28 juni plaatsvinden. De kinderen krijgen in deze weken verschillende lessen over het circus. Uiteindelijk sluiten zij af met een echt circus in de gymzaal waarvoor iedere groep een act heeft voorbereid.

We kijken er naar uit om onze leerlingen te zien genieten!

#circusBoekman!
Image
Deze week zijn onze leerlingen vrij en werkt het team aan het schrijven van de leerlingrapporten, die de leerlingen binnenkort ontvangen.

Vandaag had het team een studiedag met aansluitend een teamuitje. De studiedag stond in het teken van terugblikken op de gestelde doelen uit ons jaarplan en het analyseren van de toetsgegevens. A.d.h.v. van dezr data-analyse hebben wij de acties voor de toekomst bepaald.

In de middag hadden Marjolein en Victoria (de organisatie) een bezoek aan @nationaleoperaballet georganiseerd voor ons in de Stopera. Onlangs openden zij daar de Dr.E.Boekmanszaal. We kregen fantastische rondleiding.

We sloten de dag af met een borrel aan het water en blikken terug op een geslaagde dag!

#topteam
#buitengewoonboekman
Image
Deze leerlingen van de Dr.E.Boekmanschool hebben de afgelopen maanden na schooltijd onder leiding van @emilielahayemusic hard gerepeteerd. Zij zijn er inmiddels klaar voor om de show te stelen @creaamsterdam. Op 4,5 en 8 juli treedt het @boekmankoor op.

Op 5 juli gaan de groepen 5 t/m 8 in de middag kijken naar de voorstelling.

Wil je deze voorstelling ook zien? Koop je kaartje via www.crea.nl. De kaartjes voor donderdag 4 juli zijn inmiddels uitverkocht.....

#buitengewoonboekman
Image
Zoek de kameleon!

#buitengewoonboekman
Image
Wat een geweldige dag voor onze jaarlijkse sportdag☀️!

De leerlingen uit de onder- en middenbouw hadden een heerlijke sportieve dag vandaag. Dank aan de organisatie, leerkrachten en alle hulpouders voor de geslaagde dag bij @av23amsterdam

Later deze maand vindt de sportdag van onze bovenbouw plaats!

#buitengewoonboekman
Image
De leerlingen uit groep 7 zijn diverse onderzoeken (proefjes) aan het doen. Vandaag onderzochten zij welk verpakkingsmateriaal ervoor zorgt dat de chocolade het beste beschermd blijft tegen hitte.

Eerst deden zij een voorspelling en naderhand schreven zij hun bevindingen op.
Image
Onze groepen 8 zijn op kamp in Edam. Hun leerkrachten hebben een lekker actief en vol programma voor hen georganiseerd! Nog even samen mooie herinneringen maken, voor ze uitvliegen naar het voortgezet onderwijs.

#buitengewoonboekman