Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

Image
Er is geen ontkomen aan, soms moet er een groep in quarantaine. Bijzonder om te zien hoe ouders, leerkrachten en leerlingen hiermee omgaan. Om 9 uur spullen halen en om 10 uur thuis achter de computer voor de eerste meet. Groep 8 laat vandaag goed zien hoe zelfstandig ze al zijn.
Image
De leerlingen van groep 3 hebben vorige week hun letterdiploma ontvangen. Ze zijn uitgedeeld door de directeur en ze zijn er super trots op.
Image
In de kleuterbouw namen de leerlingen deze week hun wintermuts mee naar school. Tijdens het knutselen hebben ze de muts nagemaakt! Wat hebben ze het goed gedaan hé?
Image
Er zitten meerdere leerlingen in quarantaine en toch blijven ze in contact met hun klasgenoten. Bijvoorbeeld tijdens de onderzoeklessen van Blink. Via een zelfgemaakt Google Meet wordt er overlegd en werken ze online aan een eindproduct. Wij zijn ontzettend trots op onze leerlingen.
Image
The only way is up ⬆️ We willen een rijke leeromgeving en daarom zijn de trappen aangepakt. Vanaf vandaag kunnen de leerlingen even spieken terwijl ze de trap oplopen. Keersommen, breuken en het omrekenen van inhoudsmaten.
Image
De vakantie kwam eerder dan we dachten, maar toch hebben we er vandaag op de Boekmanschool een mooi feest van gemaakt. Wij wensen jullie mooie dagen en tot volgend jaar. Hieronder staat een filmpje dat speciaal voor jullie is gemaakt.
Image
Er wordt hard gewerkt in de kleuterbouw. Wat zullen die tafels er morgen mooi uitzien met die zelfgemaakte placemats. Morgen zullen we van 9.30 tot 10.00 live gaan op Instagram, zodat jullie even mee kunnen spieken.
Image
Het kerstdorp staat the shinen, de kerstbomen staan nog te fonkelen, de lampjes op het plein hangen nog te stralen en de voorbereidingen voor het kerstontbijt lopen. Ondanks dat we een week eerder dicht gaan vieren we kerst met onze leerlingen. Wij kijken ernaar uit ❤
Image
Vandaag is er weer flink geoefend met de letter "au". Nog 4 letters en de leerlingen van groep 3 krijgen een letterdiploma. Tussen de regels door wordt er ook nog even Engels geoefend. "Kijk eens, ik kan ook al merry christmas schrijven."
Image
Gisteren zijn alle gedoneerde spullen naar @stichtingjarigejob gebracht. Alle spullen die zijn verzameld komen op de juiste plek terecht. Dank jullie wel voor het afstaan van al dit mooie speelgoed. Hier worden een heleboel kinderen blij mee gemaakt.