Verbouwingsnieuws

De Dr. E. Boekmanschool gaat uitbreiden. Bovenop de gymzaal worden vier lokalen gebouwd. Onderstaand vindt u om de zes weken informatie over het verloop van de verbouwing.
woensdag 11 juni 2018
 
Deze week ronden ze de stalen dakplaten af, zodat ze volgende week (week 29) kunnen starten met het timmerwerk van de dakrand en het leggen van de dakisolatie. Doel is om in week 30 (eerste week zomervakantie) te starten met de dakbedekking. 

Een week later dan oorspronkelijke gepland zal in week 30 ook begonnen worden met het aanbrengen van de houten constructie van de gevel. De aannemer schat in daar ongeveer 3 weken mee bezig te zijn. 

Tijdens de bouwvak in week 32, 33 en 34 zullen er vrijwel geen bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Na de bouwvak zal waarschijnlijk gestart worden met het plaatsen van alle buitenkozijnen. In combinatie met de afwerking van de gevel zal dit ongeveer 4 weken in beslag nemen. 

Na de bouwvak zal ook gestart worden met de afbouw aan de binnenzijde van de uitbreiding. Volgens de aannemer is het nog steeds net haalbaar om de uitbreiding in de herfstvakantie in gebruik te nemen. Waarschijnlijk lopen de laatste werkzaamheden aan de buitengevel nog wel een tweetal weken door.