Schoolnieuws

• Wij staken!
  • Discussiëren kun je leren!
    Elk jaar krijgen de leerlingen van groepen 7, vijf lessen van Discussiëren kun je leren. Als de lessen zijn geweest, vindt er een stedelijke debatbattle plaatst. Het is de plek waar leerlingen écht met elkaar in gesprek gaan en hun discussievaardigheden na de reeks masterclasses bij hen op school direct in de praktijk kunnen brengen. Een leerling van groep 7B is door naar de finale, die op 14 mei plaatsvindt! Goed gedaan Ammie!
  • Cito-Uitblaasdag groep 8
    Sciandri heeft in samenwerking met Defensie sinds 2006 een jaarlijkse Cito-Uitblaasdag in het leven geroepen, waarop de leerlingen van de groepen 8 de spanning kunnen laten gaan na het maken van de Cito eindtoets. Ze kunnen zich uitleven op de sportieve onderdelen. Het was een geslaagde dag en de leerlingen van de Boekman brachten twee prijzen mee terug naar school.