Schoolnieuws

Op deze pagina leest u wat er op school speelt. Denk hierbij aan schoolbrede projecten en activiteiten zoals Kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerst en sportdag.
Activiteitenochtend

Omdat wij het belangrijk vinden dat leerlingen leren op diverse manieren; met hoofd, hart en handen vindt er elk jaar op de school een activiteitenochtend plaatst. Ouders, opa's en oma's geven workshops zoals; maskers maken, bouwen met fruit, programmeren, liedjes schrijven, kasten bouwen, zeefdrukken en creatief met verf. Deze ochtend was een groot succes!

Voorleeswedstrijd

Op vrijdag 15 februari was de voorleeswedstrijd. 17 leerlingen hebben voorgelezen en daaruit kwamen drie voorleeskampioenen; Bobby (KB2), Julia (3A) en Ammie (8A). Een mooie afsluiting voor de voorjaarsvakantie.