Schoolnieuws

Op deze pagina leest u wat er op school speelt. Denk hierbij aan schoolbrede projecten en activiteiten zoals Kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerst en sportdag.

Filmpje van de verbouwing

We werden verrast door een leuke actie van één van onze buren. De hele verbouwing is vastgelegd en er is een leuk filmpje van gemaakt. Bedankt daarvoor! We zijn blij dat de verbouwing erop zit en het schoolplein klaar is. Het hele team en de leerlingen genieten er nu elke dag van.

Rembrandtproject

De Dr. E. Boekmanschool staat de komende weken in het teken van Rembrandt. We hebben de schoolbrede opening inmiddels achter de rug en verschillende klassen hebben al een leerzaam uitje gehad. Op de foto ziet u de leerlingen van groep 3 tijdens een bezoek aan het Rembrandthuis aan de Jodenbreestraat in Amsterdam. Daar kregen ze een rondleiding door het museum. Tijdens deze rondleiding werd er veel verteld over het leven van Rembrandt en welke personen belangrijk voor hem waren. De leerlingen werden voor heel even personages, waardoor ze zich goed in Rembrandts leven konden verplaatsen. Ook leerden ze over verschillende technieken en materialen waar ze meteen mee aan de slag konden.