Schoolnieuws

• Bouwen op de Boekman
    Het schoolbrede project van staat in het teken van bouwen. Alle leerlingen worden uitgedaagd te denken als een architect. Om te oefenen met bouwen zijn de leerlingen van de groepen 3 t/m 5 naar Jeugdland gegaan. Dakterrassen, huizen, scholen etc. zijn getimmerd. Een mooie start van het schoolbrede project.
  • Afscheid Marja Tichelaar
    Marja Tichelaar gaat dit jaar met pensioen. Voor haar afscheid heeft ze alle leerlingen getrakteerd op een ijsje!
  • Denksleutels
    In de hele school zijn de leerlingen en leerkrachten aan het werk met denksleutels. Denksleutels zijn sleutels met daarop een vraag of opdracht die leerlingen aanzetten tot creatief, analytisch, kritisch en praktisch denken. Tevens stimuleren de sleutels om een ander perspectief in te nemen.